Έκτακτη συνδρομή για τις δικαστικές υποθέσεις του Συνδέσμου Κατοίκων

dimokratis-ippokratous-gonia

Αγαπητοί φίλοι – μέλη του Συνδέσμου – κάτοικοι του Συνοικισμού,

Όπως γνωρίζετε, εδώ και χρόνια ο Σύνδεσμος, με τη βοήθεια πολλών κατοίκων της περιοχής, κάνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια για να διατηρήσουμε ένα υψηλό βιοτικό επίπεδο στην καθημερινότητα του Συνοικισμού μας.

Στο πλαίσιο αυτό, αυτή τη χρονική περίοδο, διεκδικούμε

Α) τη διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα των οικοπέδων κάτωθεν της οδού Βάρναλη (του τελευταίου ελεύθερου χώρου στην κάτω πλευρά του Συνοικισμού) μέσω της δικαστικής οδού πλέον, με προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Β) την απομάκρυνση κεραίας κινητής τηλεφωνίας που τοποθετήθηκε πρόσφατα στο κέντρο του Συνοικισμού, υποστηρίζοντας με δικαστική παρέμβαση την προσφυγή των κατοίκων σε ασφαλιστικά μέτρα, δεδομένου ότι υπάρχουν άλλες 5 κεραίες εντός ή σε απόσταση που επηρεάζουν το Συνοικισμό.

Για το λόγο αυτό ζητούμε τη έκτακτη οικονομική συνδρομή όλων των κατοίκων προκειμένου να δημιουργηθεί ένα ειδικό ταμείο για την αντιμετώπιση των νομικών υποθέσεων και να μπορούμε να προβούμε στις παραπάνω ενέργειες και άλλες που ενδεχομένως θα χρειαστούν.

Καθένας μπορεί να βοηθήσει καταβάλλοντας 10 ή 20 ευρώ με τους εξής τρόπους:

Α) μέσω ebanking καταθέτοντας το ποσό στο λογαριασμό του Συνδέσμου Κατοίκων, όπου θα αναγράφει το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ και το ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ (για την εύκολη πιστοποίηση της κατάθεσης)

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ | IBAN: GR06 0171 6670 0066 6714 0478 420

Στοιχεία Πελάτη: ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ ΠΥΛΑΙΑΣ Θ

Β) καταβάλλοντας το ποσό στους εθελοντές που θα σας επισκεφτούν. ΠΡΟΣΟΧΗ: θα πρέπει οπωσδήποτε να σας δίνουν πρωτότυπη απόδειξη με σφραγίδα του Συνδέσμου Κατοίκων Συνοικισμού Κωνσταντινουπολιτών.

  • Επισημαίνεται ότι ο Σύνδεσμος εκπροσωπείται ΜΟΝΟ από τον πρόεδρο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και μέχρι σήμερα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ οικονομική συνδρομή για τους παραπάνω λόγους (οικόπεδα – κεραία).

  • Επίσης, προς αποφυγή παραπλάνησης οποιουδήποτε επισημαίνεται ότι ο Σύνδεσμος ποτέ δεν πρόκειται να ζητήσει χρήματα χωρίς να δώσει απόδειξη και χωρίς να έχει ανακοινώσει την ενέργεια από πριν.

Παράλληλα, ξεκινά συλλογή υπογραφών για το θέμα των κεραιών στη βάση του ψηφίσματος που εξέδωσε ο Σύνδεσμος στις 12 Νοεμβρίου 2017.

Ασφαλώς, για τα δύο αυτά θέματα, θα χρειαστούμε τη βοήθεια εθελοντών, επομένως όποιος μπορεί και θέλει να βοηθήσει μπορεί να επικοινωνήσει με το Σύνδεσμο με όποιο τρόπο επιθυμεί.

Είναι σημαντικό να ανταποκριθούμε όλοι, στο βαθμό που μπορεί ο καθένας, για ζητήματα που αφορούν πρωτίστως τα παιδιά μας αλλά και όλους εμάς.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων

Φιλικά,

Το δ.σ. του Συνδέσμου

Γιάννης Κεσσόπουλος, Πρόεδρος
Καίτη Παπαθανασίου, Αντιπρόεδρος
Νίκη Αργυρίου, Γραμματέας
Αλεξάνδρα Νησιώτη, Ταμίας
Δημήτρης Κωτούλας, Μέλος