Επιστολή του Συνδέσμου Κατοίκων προς Δήμο, ΣΑΣΘ και ΟΑΣΘ για τη μετεγκατάσταση του τερματικού σταθμού ΟΑΣΘ

Επιστολή προς τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη Ν. Μπουλομύτη έστειλε το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Κατοίκων σχετικά με το θέμα του τερματικού σταθμού του ΟΑΣΘ, ανταποκρινόμενο στην πρόσκλησή του να εκφραστούν οι απόψεις του Συνδέσμου επί αιτήματος μετεγκατάστασης. Στην επιστολή επισυνάπτονται και οι 500 και πλέον υπογραφές κατοίκων που δεν επιθυμούν τη μετεγκατάσταση, οι οποίες προσκομίστηκαν στο Σύνδεσμο με την παράκληση να κοινοποιηθούν στο Δήο, στο ΣΑΣΘ και στον ΟΑΣΘ. Σημειώνεται ότι το κείμενο της επιστολής το οποίο ομόφωνα πρότειναν τα μέλη του δ.σ. του Συνδέσμου, εγκρίθηκε από τη γενική συνέλευση των μελών που πραγματοποιήθηκε στις 26/6/2017.

Μεταξύ άλλων, στο κείμενο της επιστολής αναφέρεται ότι “…με δεδομένο α) ότι ως Σύνδεσμος οφείλουμε να αφουγκραζόμαστε τη βούληση της πλειοψηφίας των κατοίκων του Συνοικισμού, β) ότι μας παραδόθηκαν από κατοίκους περισσότερες από 500 υπογραφές κατά της μετεγκατάστασης του τέρματος με το αίτημα να κοινοποιηθούν στο Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη, στο ΣΑΣΘ και στον ΟΑΣΘ και γ) ότι δεν τίθεται από καμία πλευρά (Δήμο, ΣΑΣΘ ή ΟΑΣΘ) συγκεκριμένη πρόταση, ο Σύνδεσμος Κατοίκων λέει όχι στη μετεγκατάσταση του τερματικού σταθμού της γραμμής 14 του ΟΑΣΘ”.

Η επιστολή κοινοποιήθηκε στον Δήμαρχο Πυλαίας – Χορτιάτη Ι. Καϊτεζίδη, στον Πρόεδρο Δ.Κ. Πυλαίας Δ. Τουφέγγη, στο Συμβούλιο Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΣΑΣΘ) και στον Πρόεδρο του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ)  Χρ. Στεφανίδη.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο της επιστολής:

170626 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΟΑΣΘ

170526 ΣΚΣΚ ΤΕΡΜΑ ΟΑΣΘ