Επιστολή διαμαρτυρίας στον Δήμαρχο Πυλαίας Χορτιάτη για την αδράνεια του Δήμου

Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Δήμαρχο Πυλαίας Χορτιάτη έστειλε το δ.σ. σχετικά με την αδράνεια του Δήμου για τα εναπομείναντα οικόπεδα. Το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ | αρ. πρωτ.: 403

Κωνσταντινουπολίτικα – Πυλαία, 27.3.2021

ΠΡΟΣ

κ. Ιγνάτιο Καϊτεζίδη, Δήμαρχο Πυλαίας – Χορτιάτη

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,

Από τις 5 Νοεμβρίου 2019 είχαμε ζητήσει από τον τότε αρμόδιο αντιδήμαρχο ενημέρωση σχετικά με τα εκκρεμή ζητήματα των διεκδικούμενων από τρίτους οικοπέδων στο Συνοικισμό. Καμία ανταπόκριση.

Στις 11 Ιουλίου 2020 επαναλάβαμε το αίτημά μας αλλά και πάλι δεν λάβαμε καμία απάντηση.

Στις 29 Σεπτεμβρίου ενημερώσαμε εκ νέου για το αίτημα τον αρμόδιο αντιδήμαρχο αλλά και πάλι αγνοηθήκαμε.

Εξαντλώντας την καλή διάθεση, από τις 14 Φεβρουαρίου 2021 ζητήσαμε προφορικά (στις 20 επαναλάβαμε το σχετικό μέιλ) και πάλι από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο να ενημερώσει το Δ.Σ. του Συνδέσμου για τα θέματα αυτά, όμως και πάλι δεν υπήρξε αποτέλεσμα.

Επειδή λόγω της αδράνειας του Δήμου υπάρχει σοβαρότατος κίνδυνος να εγερθούν εκ νέου αιτήματα από τους διεκδικητές τρίτους και δεδομένης της άρνησης του αρμόδιου αντιδημάρχου να μας ενημερώσει, προσφεύγουμε σε σας, ενόψει της αναλυτικής ενημέρωσης που πρόκειται να κάνουμε στα μέλη και τους κατοίκους του Συνοικισμού την προσεχή εβδομάδα. Δυστυχώς η εμπειρία μας από τη στάση του Δήμου σε θέματα διατήρησης ελεύθερων των διεκδικούμενων οικοπέδων δεν κρίνεται θετική προς το Συνοικισμό, το Σύνδεσμο και τους κοικόπεδα. ατοίκους, προκαλώντας έτσι εύλογη ανησυχία για τα επαπομείναντα οικόπεδα.