Συγκέντρωση των Επιτροπών Εργασίας το Σάββατο 23/5 στις 6 μ.μ. στο Νηπιαγωγείο του Οικισμού
150516 epitropes1Αγαπητοί φίλοι & μέλη του Συνδέσμου μας,
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την μεγάλη διάθεση συμμετοχής σας στις ομάδες – επιτροπές εργασίας που θα δημιουργήσουμε παρέα προκειμένου να πετύχουμε περισσότερα πρός όφελος του οικισμού μας και κατ’ επέκταση της συμβίωσής μας στα Κωνσταντινουπολίτικα.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας καλέσουμε όλους το ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΜΑΙΟΥ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 6μμ προκειμένου να συγκροτήσουμε τις ομάδες – επιτροπές εργασίας παρέα. Υπενθυμίζουμε οτι η δημιουργία επιτροπών εργασίας θα στελεχωθούν από μέλη με διάθεση να προσφέρουν και θα αποτελέσουν στην ουσία ομάδες δημιουργικής εργασίας γύρω από τα θέματα που μας απασχολούν. Ομάδες που θα συνεδριάζουν τακτικά, θα ανταλλάσσουν απόψεις, ιδέες, προτάσεις, θα θέτουν συγκεκριμένους στόχους και θα φροντίζουν για την εξέλιξη και την υλοποίησή τους σε συνεργασία πάντα με το δ.σ του Συνδέσμου.Οι επιτροπές αυτές, σύμφωνα με τη σκέψη των μελών του δ.σ. του Συνδέσμου, θα έχουν τα εξής αντικείμενα:

  1. Περιβάλλοντος – Πρασίνου
  2. Πολιτισμού
  3. Οργάνωσης εκδηλώσεων
  4. Εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων
  5. Τεχνικών έργων
  6. Δημοσίων σχέσεων & πόρων
  7. Αρχείου Συνδέσμου
  8. Σχολείων

Βεβαίως μπορούν να προκύψουν και άλλες ομάδες που δεν σκεφτήκαμε αλλά και να κατατεθούν απόψεις για δράσεις και ενέργειες που θα δώσουν πνοή στην ζωή μας στον οικισμό.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου