Τη Δευτέρα 2/2 η κοπή βασιλόπιτας του Συνδέσμου Κατοίκων Συνοικισμού Κωνσταντινουπολιτών

Τη βασιλόπιτα του Συνδέσμου κόβουμε τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου, σε εκδήλωση που διοργανώνει ο Σύνδεσμός μας, στην ταβέρνα Άμπελος, στις 8.00 μ.μ. Την κοπή συνδυάζουμε και με τη συνάντηση αναμνήσεων, όπως μας τη ζήτησαν αρκετοί συγκάτοικοι. Γι’ αυτό επιλέξαμε να την κάνουμε στην Άμπελο, για να “ζεσταθούμε” λιγάκι. Παράλληλα, είναι μια ευκαιρία για να συγκεντρώσουμε υλικό για το αρχείο που θέλουμε να φτιάξουμε, δηλαδή φωτογραφίες, έγγραφα, τοπογραφικά, καταστατικά κ.ά.

Είναι η πρώτη φορά που γίνεται μια τέτοια εκδήλωση και το κάνουμε γιατί θέλουμε να γίνουμε πολλοί. Δεν θέλουμε ο Σύνδεσμος να είναι υπόθεση 5-10 ανθρώπων.

Θέλουμε τη συμμετοχή όλων γιατί αυτός είναι ο στόχος κάθε εκδήλωσής μας: να μεγαλώνουμε την παρέα, να δυναμώνουμε τη φωνή. Για να περνάμε καλά και να διεκδικούμε καλύτερα!

Επειδή ο χώρος είναι συγκεκριμένος, καλό είναι να κλείσετε θέση από πριν. Η πρόσκληση έχει κόστος μόλις 10 ευρώ (περιλαμβάνει πλούσιο μενού* και κρασί απεριόριστο), χωρίς πρόσοδο για το Σύνδεσμο, ώστε να δοθεί η ευκαιρία σε όσο το δυνατόν περισσότερους να έρθουν στην εκδήλωση. Επίσης, θα έχουμε ζωντανή μουσική, ενώ για την ενίσχυση του Συνδέσμου θα πραγματοποιηθεί και λαχειοφόρος κλήρωση με δωροθέτες επαγγελματίες της περιοχής ή κατοίκους του συνοικισμού μας.

Μέχρι στιγμής έχουμε τις παρακάτω δωροθεσίες (όποιος θέλει μπορεί να επικοινωνεί με το Σύνδεσμο για να δηλώνει την προσφορά του):

ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑ

  • Φροντιστήριο Αγγλικών ISON, Τσιαπάνου 46, 50% έκπτωση για την Α΄Junior.
  • Γυμναστήρια TOPFITNESS, 17ης Νοέμβρη 71, τρεις μήνες γυμναστικής με απεριόριστη χρήση του κλασσικού γυμναστηρίου.
  • Γυμναστήρια TOPFITNESS, 17ης Νοέμβρη 71, ένας μήνας γυμναστικής με απεριόριστη χρήση του κλασσικού γυμναστηρίου, μία προπόνηση στα HACKS, ένα SPINNING, μία συνεδρία VACU FIT, μία προπόνηση στους ιμάντες αιώρησης.
  • Φαρμακείο Αγαθή Καραγιάννη, 17ης Νοέμβρη 23, ένα σετ καλλυντικών του KORRE.
  • Ζαχαροπλαστεία Ξάιδος 17ης Νοέμβρη 1, δύο τούρτες.
  • Εργαστήρι ζωγραφικής Σμαρώς Τζενανίδου, Δορυλαίου 19, ένα μήνα (δύο δίωρα την εβδομάδα) δωρεάν παρακολούθησης μαθημάτων ζωγραφικής για ένα παιδί ή ενήλικα.
  • Κομμωτήρια KTEIS, Γρηγορίου Λαμπράκη 63, μία δωροεπιταγή των 40 ευρώ.
  • Κομμωτήριο Elizabeth, 17ης Νοέμβρη 23, ένα χτένισμα.
  • Κρεαταγορά Φίλιππος, 17ης Νοέμβρη 28, πέντε κιλά κρέας.
  • Παιδότοπος «Παιζώτοπος», δίπλα στο Mediterranean cosmos πέντε κάρτες δωρεάν εισόδου ενός παιδιού για ένα μήνα.

Ο τυχερός που θα τύχει το φλουρί θα κερδίσει ένα τραπέζι τεσσάρων ατόμων στην Άμπελο!

Σας περιμένουμε!

 

*ΜΕΝΟΥ “ΑΜΠΕΛΟΣ”

(ανά 4 άτομα)

Σαλάτα (ρόκα, μαρούλι, παρμεζάνα)

Πατάτες τηγανητές

Κεφαλοτύρι σαχανάκι

Μανιτάρια

Κολοκυθάκια

 

(ατομικά)

Κυρίως πιάτο (ελεύθερη επιλογή)

Επιδόρπιο (παγωτό)

 

Ποτό απεριόριστο (λευκό κρασί, κόκκινο ξηρό κρασί, ημίγλυκο κρασί, μπίρα)

 

 

 

vasilopita 2015b