“Το παιχνίδι των συμβόλων” στο Αντάμωμα Γειτονιάς | Δηλώστε συμμετοχή!

Το παιχνίδι των συμβόλων είναι ένα διαδραστικό παιχνίδι που συνδυάζει  την αναζήτηση στοιχείων, την επίλυση γρίφων και την αποκάλυψη ιστοριών που αφορούν τον Συνοικισμό Κωνσταντινουπολιτών. Το παιχνίδι διοργανώνει η εταιρεία gamecraft και ο Σύνδεσμος Κατοίκων στο πλαίσιο της εκδήλωσης “Αντάμωμα Γειτονιάς, το Σάββατο 28.9.2019, στο Πάρκο του Μαθητή.

Η διάρκεια του παιχνιδιού είναι εξήντα (60) λεπτά και υλοποιείται σε 4 ομάδες των 10 ατόμων. Χαρακτηρίζεται από τον συναγωνισμό μεταξύ τους, καθώς η κάθε μια από αυτές θα προσπαθήσει να εντοπίσει τις θέσεις των κρυμμένων συμβόλων που βρίσκονται διάσπαρτα μέσα στον χώρο διεξαγωγής του δρώμενου. Αυτά με τη σειρά τους θα φανερώσουν γρίφους που ξεκλειδώνουν στιγμιότυπα από  την ιστορία του Συνοικισμού. Η ομάδα θα αναγκαστεί να επιστρατεύσει τις δεξιότητες των μελών της ξεχωριστά αλλά και την ομαδική της ικανότητα.

Καλό κυνήγι και καλή διασκέδαση σε όλους!

Κόστος συμμετοχής: 2 ευρώ κατ’ άτομο

Κλείστε θέση έως την Πέμπτη 26/9/2019, στις 8 το βράδυ!

Ατομικά, με παρέα ή φτιάχνοντας τη δική σας ομάδα!

Μπορούν να συμμετάσχουν αγόρια και κορίτσια από Ε’ Δημοτικού έως Γ’ Λυκείου!

Πως γίνεται η κατάθεση συμμετοχών:

Α) παραδίδετε λίστα με τα ονόματα και τα τηλέφωνα επικοινωνίας της παρέας ή της ομάδας στο γραφείο του Διευθυντή μαζί με τα αντίστοιχα χρήματα σε ένα φάκελο.

ή

Β) παραδίδετε λίστα με τα ονόματα και τα τηλέφωνα επικοινωνίας της παρέας ή της ομάδας στο Vega Fun (Αλ. Συμεωνίδη 57, τηλ. 2310951008) από τις 5 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ, μαζί με τα αντίστοιχα χρήματα σε ένα φάκελο.