Ζητάμε από το Δήμο τον πλήρη φάκελο για το θέμα της μετεγκατάστασης του τερματικού σταθμού

Τον πλήρη φάκελο για το θέμα της μετεγκατάστασης του τερματικού σταθμού του ΟΑΣΘ ζητά ο Σύνδεσμος Κατοίκων μετά τη γενική συνέλευση της Πέμπτης 25.5.2017, προκειμένου να εκφράσει τις απόψεις του, όπως ζητήθηκε από το Δήμο. 

Το πλήρες κείμενο της επιστολής (αρ. πρωτ.: 296) προς τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη Ν. Μπουλομύτη έχει ως εξής:

“Αξιότιμε κ. Αντιδήμαρχε,

            Σε απάντηση του υπ’ αριθμ. πρωτ. 5167/10.3.2017 εγγράφου της διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη με το οποίο ζητάτε από το Σύνδεσμο Κατοίκων Συνοικισμού Κωνσταντινουπολιτών τις απόψεις μας επί  του αιτήματος κατοίκων του Συνοικισμού που αφορά τη μετεγκατάσταση του τερματικού σταθμού της γραμμής 14 του ΟΑΣΘ, απαντούμε τα εξής:

            Στις 26.5.2017 συγκαλέσαμε γενική συνέλευση των μελών του Συνδέσμου, στην οποία συμμετείχαν κάποιοι από τους αιτούντες, προκειμένου να ληφθεί απόφαση υπέρ ή κατά της μετεγκατάστασης.

            Ωστόσο, στη γενική συνέλευση διαπιστώθηκε ότι δεν μας διαβιβάστηκαν όλα τα στοιχεία, όπως πχ. το υπ’ αριθμ. πρωτ. 13635/3.5.2017 έγγραφο του γραφείου Δημάρχου το οποίο έχει ως αποδέκτες το ΣΑΣΘ και τον ΟΑΣΘ, κοινοποιήθηκε δε στον εκπρόσωπο των αιτούντων ή τα στοιχεία που επικαλούνται οι αιτούντες και για το λόγο αυτό δεν κατέστη δυνατό να ληφθεί απόφαση.

            Κατόπιν τούτου, σας ζητούμε να μας αποστείλετε πλήρη τον φάκελο της υπόθεσης, προκειμένου να μπορέσουμε να εκφράσουμε τις απόψεις του Συνδέσμου, προκειμένου να ληφθούν υπόψη στη διαμόρφωση της θέσης – αιτήματος του Δήμου προς τους φορείς διαχείρισης της αστικής συγκοινωνίας.

Με εκτίμηση,

Το δ.σ. του Συνδέσμου Κατοίκων”

oasth varnali