Έναρξη του καινούριου μέσου επικοινωνίας και ανταλλαγής ιδεών ΟΛΩΝ των κατοίκων του Συνοικισμού Κωνσταντινουπολιτών Θεσσαλονίκης.
Καλώς ήρθατε στον νέο διαδικτυακό , δυναμικό μέσο επικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων και ιδεών, αναφοράς προβλημάτων και προβληματισμών όλων των κατοίκων του συνοικισμού μας.
Το συγκεκριμένο blog δημιουργήθηκε από μια ομάδα κατοίκων που έχουν τη διάθεση να δραστηριοποιηθούν στα πλαίσια του υπάρχοντος σωματείου, για τα ζητήματα που αφορούν τους κατοίκους του συνοικισμού Κωνσταντινουπολιτών. Στόχος του βέβαια είναι να γίνει το blog όλων των κατοίκων του συνοικισμού.
 
Σκοπός μας είναι η άμεση και έγκυρη ενημέρωση για κάθε είδους θέματα που μας αφορούν όλους, αλλά και τον καθένα μας ατομικά.

Το σωματείο μας ιδρύθηκε το 1987 και ο ρόλος και σκοπός του αναφέρεται στο καταστατικό του, το οποίο μπορείτε να δείτε και να το διαβάσετε στην ανάρτηση που υπάρχει σε ηλεκτρονική μορφή στο blog μας.
 
Έχοντας κατά νου ότι το υπάρχον σωματείο είναι ένας εξαιρετικά χρήσιμος θεσμός μέσα από τον οποίο επιτεύχθηκαν πολλά στο παρελθόν και μπορούν να επιτευχθούν και πολλά ακόμη στο μέλλον, καλούμε τους συν-κατοίκους μας να δραστηριοποιηθούν, αρχίζοντας με τη συμμετοχή τους στις εκλογές του σωματείου που θα γίνουν σε λίγες μέρες. Για τον ακριβή τόπο και χρόνο διεξαγωγής των εκλογών θα υπάρξει ενημέρωση με νέα ανάρτηση. Είναι πεποίθησή μας πως πρέπει δώσουμε όλοι ένα δυναμικό παρόν στις επερχόμενες εκλογές, για μια νέα εποχή και ένα καινούριο ξεκίνημα που θα φέρει προοπτικές προόδου και άνθισης της περιοχής μας σε όλους τους τομείς.
 
Θέλουμε να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε, ενωμένοι και με διάθεση, ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας, με όσες δυνάμεις έχουμε, ώστε να μην μένουμε παθητικοί σε θέματα που μας αφορούν άμεσα και τα βιώνουμε καθημερινά.

 ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!
 
Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στους συγκάτοικους, τα στοιχεία επικοινωνίας των οποίων φαίνονται στην παρακάτω λίστα. Επιδίωξή μας βέβαια είναι η λίστα των ανθρώπων  που ενημερώνονται, επικοινωνούν και παρεμβαίνουν μέσω αυτού του διαδικτυακού μέσου να εμπλουτιστεί με όσο το δυνατόν περισσότερους συγκάτοικους. Σκοπός μας είναι το  blog αυτό να γίνει ένα χρήσιμο βήμα ενημέρωσης και έκφρασης για όλους μας.

Νίκη Αργυρίου:  nikiargiriou@gmail.com     6973746521

Αργύρης Λιάπης:  aliapis@egnatia.gr     6944866175

Κωνσταντίνος Ζαβλάρης:  konzav@gmail.com   6944908717

Ντίνος Κουκμίσης:  koukmisisnt@hotmail.com  6945077340

Γιάννης Κεσσόπουλος:  gkessopoulos@gmail.com   6977309881

Κοσμάς Ταρασίδης:  tarasidisakinita@gmail.com    6976448633

Χρήστος Πολυχρονιάδης:  christosfm@hotmail.com    6944693666


Θέλουμε να γνωριστούμε γι’ αυτό μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!!