Η Φθινοπωρινή Σύναξις Συνδεσμιτών με ήχο και εικόνες
Για μια ακόμα φορά όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου κατοίκων οικισμού Κωνσταντινουπολιτών, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε μέσα απ’ την καρδιά μας, τα παιδιά και τους μεγάλους που μαζικά προσήρθαν, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Συνδέσμου, στην ξεχωριστή φθινοπωρινή μας εκδήλωση με προσκεκλημένους τους μουσικούς και ηθοποιούς της μουσικοθεατρικής παράστασης του Κρατικού Θεάτρου Βορείου ΕλλάδοςΠΑΙΔΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΚΑ“, η οποία πραγματοποιήθηκε στο “πάρκο του μαθητή” στα Κωνσταντινουπολίτικα την Τετάρτη 3 του Σεπτέμβρη.

Θα θέλαμε επίσης να απευθύνουμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους μουσικούς και ηθοποιούς του ΚΘΒΕ που πήραν μέρος στην παράσταση και στο σκηνοθέτη της κ. Γιάννη Τσιακμάκη για την άμεση ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα του Συνδέσμου μας και την παρουσίαση της παράστασης στα Κωνσταντινουπολίτικα, εμβόλιμα στο ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμά τους.  

Θα θέλαμε ακόμη να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους ανθρώπους που βοήθησαν με κάθε τρόπο ώστε να πραγματοποιηθεί με επιτυχία η εκδήλωση και συγκεκριμένα τους ανθρώπους του δήμου και προσωπικά το δήμαρχό μας κ. Ιγνάτιο Καϊτεζίδη, ένθερμο υποστηριχτή των δραστηριοτήτων του Συνδέσμου μας και το δημοτικό μας σύμβουλο και μέλος του Συνδέσμου μας κ. Κώστα Γιαγτζή, ακούραστο συμπαραστάτη των δράσεών μας.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά όλους τους δημοτικούς συμβούλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ των πολλών μικρών και μεγάλων φίλων που αγκάλιασαν με ενθουσιασμό και αυτή τη δράση του Συνδέσμου. 

Ακολουθούν μερικές πολύ όμορφες φωτογραφίες και ένα βιντεάκι από την εκδήλωση. 
Το βίντεο αυτό όπως και το βίντεο από το αντάμωμα του Ιούνη, έχει ήδη αναρτηθεί στο κανάλι Konstantinoupolitika TV
διεύθυνση στο YouTubehttps://www.youtube.com/watch?v=UWIZZSCgN-o&list=UUQkcFoRFL5lDGlk_b0MxsUg
διεύθυνση στο Vimeohttps://vimeo.com/106566759


Καλό φθινόπωρο σε όλους,

Τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου
DSC04196