Ο ιστορικός Συνοικισμός Κωνσταντινουπολιτών τίμησε τη μνήμη της Άλωσης της Πόλης μαζί με την Ένωση Ομογενών εκ Κωνσταντινουπόλεως

Ήταν μια πολύ σεμνή και συγκινητική εκδήλωση μνήμης αυτή για την Άλωση της Πόλης που διοργάνωσε το δ.σ. του Συνδέσμου Κατοίκων Συνοικισμού Κωνσταντινουπολιτών την Τρίτη 29 Μαΐου 2018, στον Ιερό Ναό της Αγίας Γλυκερίας. Ήταν η πρώτη φορά μετά από περίπου 2 δεκαετίες που ο ιστορικός Συνοικισμός Κωνσταντινουπολιτών βρίσκει την ιστορική του αφετηρία και συνεργάζεται με την Ένωση Ομογενών εκ Κωνσταντινουπόλεως Βορείου Ελλάδος.

Ευχαριστούμε τους κατοίκους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, το δ.σ. της Ένωσης Ομογενών εκ Κωνσταντινουπόλεως τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη κ. Ιάκωβο, Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης και εκπρόσωπο του Παναγιωτάτου κ.κ. Ανθίμου, τον εκπρόσωπο του Γ’ ΣΣ Πλωτάρχη Ναυτικού κ. Κωστατζίκη, τον βουλευτή Σάββα αναστασιάδη, την Αντιδήμαρχο Πυλαίς Χορτιάτη (που εκπροσώπησε το Δήμαρχο Ιγνάτιο Καϊτεζίδη) Ελένη Γιαννούδη,  το Δημοτικό Σύμβουλο και Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Ηλία Παρασκευά.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον εφημέριο του Ι.Ν. Αγίας Γλυκερίας π. Χρήστο και το δ.σ. της Ένωσης Ομογενών εκ Κωνσταντινουπόλεως Βορείου Ελλάδος για τη συνεργασία στη διοργάνωση.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Γιάννης Κεσσόπουλος, Πρόεδρος
Καίτη ΠαπαθανασίουΑντιπρόεδρος
Νίκη Αργυρίου, Γραμματέας
Αλεξάνδρα Νησιώτη, Ταμίας
Δημήτρης Κωτούλας, Μέλος